PSYKOLOG_RIKKE_BRIX_400_BLACK
Rikke_Brix_tom

Parterapi

Det kræver ofte en stor indsats at få et parforhold til at fungere gnidningsfrit. I nye forhold kan der være magtkampe, som skal kæmpes, og i længerevarende forhold kan det være svært at bevare gnisten.

 

Som par kan I have behov for en psykolog til at udvikle bedre kommunikation, at finde tilbage til intimiteten og nærheden med hinanden igen, at skabe balance mellem parforhold, arbejde og evt. børn eller at håndtere følgerne af utroskab – og/eller evt. få sagt ordentligt farvel i forbindelse med et brud.

 

For andre giver det mening at søge hjælp til at pleje sit forhold og sende det til servicetjek engang imellem, så det bliver ved med at køre optimalt.

 

Ved at arbejde med jeres parforhold vil I opnå en større forståelse for hinanden og indsigt i jeres partners bevæggrunde. Via psykologsamtale, kyndig vejledning og hjemmeopgaver får I konstruktiv hjælp til løse jeres samlivsproblemer – med fokus på at hele personlige sår og længsler, som oftest udgør den grundlæggende årsag til konflikterne.

 

Efter forløbet vil I som regel opleve jeres parforhold som bedre, dybere og mere respektfuldt.

 

Ring eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en samtale.

Par_RikkeBrix

Priser

Parsamtaler:
2.000 kr. (90 min)

Parterapi | Psykolog Rikke Brix