PSYKOLOG_RIKKE_BRIX_400_BLACK
Rikke_Brix_tom

Rådgivning af familier i opbrud

Når man går fra hinanden, indtræder man med ét i en ny livssituation, og der er ofte mange følelser på spil. Det kan derfor være svært at finde overskud til i fællesskab at lave gode løsninger omkring børnene og det fremtidige forældresamarbejde. Det kan også være svært at vide, hvordan man som skilte forældre støtter sine børn bedst muligt i livet.

 

Mange par, som er gået fra hinanden, har gavn af at få skilsmisserådgivning og professionel støtte til at finde fodfæste igen. Nogle gange er der behov for individuelle samtaleforløb, hvor kun den ene forælder deltager, andre gange er det bedst for forløbet, at begge forældre er til stede. Og af og til er det familiesamtaler, hvor både børn og forældre deltager, som skal til.

 

Konsultationen starter med, at der spørges ind til jeres situation, så forløbet kan skræddersyes efter den samlede families behov. Undervejs bliver I bedt om at bidrage med løbende feedback, så forløbet kan tilpasses. På den måde får I præcis den hjælp og støtte, som I har brug for og finder relevant.

 

Ring eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en samtale.

Fam-i-opbrud_RikkeBrix

Priser

Familiesamtaler:
2.000 kr. (90 min)

 

Parsamtaler:
2.000 kr. (90 min)

 

Individuelle samtaler:
1.100 kr. (45 min.)

Rådgivning af familier i opbrud | Psykolog Rikke Brix