PSYKOLOG_RIKKE_BRIX_400_BLACK
Rikke_Brix_tom

Individuel terapi

Individuel terapi henvender sig til dig, der er, eller har været, en del af et parforhold eller en familie, og som ønsker at få et større overblik og flere ressourcer i dit liv, i relation til andre. Al individuel terapi, som tilbydes hos Psykolog Rikke Brix, har udgangspunkt i par- eller familieforhold, som du er eller har været i.

 

Du kan for eksempel stå i stampe og have brug for hjælp til at ændre nogle væsentlige aspekter i dit liv for at kunne sætte skub i en positiv personlig udvikling. Du kan også have et ønske om at opnå indsigt og lære dig selv, dine følelser, tanke- og handlingsmønstre bedre at kende, så du kan skabe positive forandringer og bedre være i stand til at håndtere problematiske situationer.

 

Individuel terapi kan i mange tilfælde være nødvendigt i samspil med parterapien, hvis du vil udvikle dig i dit parforhold, imødekomme udfordringer i familien (fx samværs-, bopæls- og forældremyndighedsproblematikker), skabe bedre trivsel sammen med dine eller din partners børn m.fl.

 

Ring eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en samtale.

Individuel_RikkeBrix

Priser

Individuel samtale:

2.000 kr. (90 min)

1.350 kr. (60 min)

Individuel terapi | Psykolog Rikke Brix