PSYKOLOG_RIKKE_BRIX_400_BLACK
Rikke_Brix_tom

Parforhold

Det kræver ofte en stor indsats at få et parforhold til at fungere gnidningsfrit. I nye forhold kan der være magtkampe, som skal kæmpes, og i længerevarende forhold kan det være svært at bevare gnisten.

 

  • Er I slidte i jeres relation?
  • Skændes I for ofte?
  • Mangler der energi og livfuldhed i jeres liv sammen?
  • Savner I hinanden og det, der var engang?
  • Savner I at finde jeres fælles ”vej” igen?
  • Er der sket noget for nylig, som gør det svært mellem jer lige nu?
  • Er I ved at give op?

 

Som par kan I have behov for en psykolog til at hjælpe jer med at udvikle bedre kommunikation, finde tilbage til intimiteten og nærheden med hinanden, skabe balance mellem parforhold, arbejde og evt. børn eller at håndtere følgerne af utroskab. For andre par giver det mening at søge hjælp til at pleje sit forhold og sende det til servicetjek engang imellem, så det bliver ved med at køre optimalt.

 

Ved at arbejde med jeres parforhold vil I opnå en større forståelse for hinanden og indsigt i jeres partners bevæggrunde. Via psykologsamtale, kyndig vejledning og hjemmeopgaver får I konstruktiv hjælp til løse jeres samlivsproblemer – med fokus på at hele personlige sår og længsler, som oftest udgør den grundlæggende årsag til konflikterne.

 

I kan enten indgå i et traditionelt parterapi-forløb, eller I kan vælge ”Par-intensiv” med 2-3 sessioner på samme dag.  Uanset hvilken vej, I ønsker at gå med terapien, starter forløbet altid med en afklarende samtale, hvor vi taler nærmere om jeres ønsker for forløbet.

 

 

Ring eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en samtale.

Hvad er partjek?

Partjek er et spørgeskema, som nemt og hurtigt giver et indblik i jeres styrker i forholdet og de udfordringer, som typisk vil opstå, når man lever tæt sammen over tid. Formålet er at hjælpe jer til at styrke og vedligeholde jeres forhold i tide og over tid. På baggrund af resultaterne vurderer vi, om partjekket skal efterfølges af parsamler. Partjek er et kort forebyggende tilbud, der her og nu gør det muligt at passe på sit parforhold i god tid med en lille struktureret indsats.

Ring eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid til Partjek eller parterapi.

Par_RikkeBrix

Priser

Parsamtale:

2.000 kr. (90 min)

 

Parintensiv samtale:

6.000 kr. (270 min)

4.000 kr. (180 min)

 

Individuel (par)samtale:

2.000 kr. (90 min)

1.350 kr. (60 min)

Parforhold | Psykolog Rikke Brix