PSYKOLOG_RIKKE_BRIX_400_BLACK
Rikke_Brix_tom

Opbrudt familie

Når man som par eller familie går fra hinanden, indtræder man med ét i en ny livssituation, og der er ofte mange følelser på spil. Det kan derfor være svært at finde overskud til i fællesskab at lave gode løsninger fx omkring børnene og det fremtidige forældresamarbejde. Det kan også være svært at vide, hvordan man som deleforældre støtter sine børn bedst muligt i livet.

 

Det kan have alvorlige konsekvenser for børn, hvis deres forældre har konflikt og ikke samarbejder. Skilsmisserådgivning kan i dette tilfælde bl.a. have fokus på:

 

  • Hvordan kan I som forældre samarbejde bedre?
  • Hvad vil være bedst for barnet i forhold til samvær m.v.?
  • Hvorfor reagerer barnet, som det gør?

 

Mange par, som er gået fra hinanden, har gavn af at få skilsmisserådgivning og professionel støtte til at finde fodfæste igen. Nogle gange er der behov for individuelle samtaleforløb, hvor kun den ene forælder deltager, andre gange er det bedst for forløbet, at begge forældre er til stede. Og af og til er det familiesamtaler, hvor både børn og forældre deltager, som skal til.

Forløbet kan både være i forbindelse med bruddet, hvis samarbejdet er svært og/eller hvis børnene ikke trives i den opbrudte familie.

 

Skilsmisserådgivning kan i dette tilfælde bl.a. have fokus på:

  • Hjælp til at blive skilt – hvad siger I til børnene?
  • Hvordan fordeler I forældremyndighed, bopæl og samvær?
  • Hvordan kommer I videre hver for sig?
  • Hjælp til samarbejdet og deleforældre-fællesskabet efter bruddet.

 

Konsultationen starter med, at der spørges ind til jeres situation, så forløbet kan skræddersyes efter den samlede families behov. Undervejs bliver I bedt om at bidrage med løbende feedback, så forløbet kan tilpasses. På den måde får I præcis den hjælp og støtte, som I har brug for og finder relevant.

 

Ring eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en samtale.

Fam-i-opbrud_RikkeBrix

Priser

Par-/familiesamtale:

2.000 kr. (90 min)

 

Individuel samtale:

2.000 kr. (90 min)

1.350 kr. (60 min)

Familier i opbrud | Psykolog Rikke Brix