PSYKOLOG_RIKKE_BRIX_400_BLACK
Rikke_Brix_tom

Om psykolog Rikke Brix

Rikke Brix

+45 23 90 04 72     /     rb@psykologrikkebrix.dk

Jeg er uddannet psykolog med klinisk speciale fra Psykologisk Institut på Aarhus Universitet – jeg er desuden autoriseret cand.psych. og godkendt som specialist i klinisk psykologi og psykoterapi af Dansk Psykologforening. Jeg har arbejdet som klinisk psykolog siden 2000 og har haft egen praksis i Aabybro siden 2009.

 

Sideløbende med mit daglige arbejde har jeg videreuddannet mig til certificeret familieterapeut og til certificeret Imago- og EFT Parterapeut, hvorved jeg har erhvervet særlig ekspertise inden for parforhold og familierelationer (herunder skilsmissefamilier og sammenbragte familier).

 

I tillæg til mit virke som par- og familieterapeut samt skilsmisserådgiver arbejder jeg som børnesagkyndig psykolog. For Familieretshuset, Retten i Aalborg og Retten i Hjørring deltager jeg i retsmøder og udarbejder børnesagkyndige undersøgelser til brug i forbindelse med afgørelser om samvær, barnets bopæl og forældremyndighed.

 

Som autoriseret psykolog er jeg forpligtet af Psykologloven i Danmark og af de Etiske Principper for Nordiske Psykologer. Din henvendelse er derfor omfattet af tavshedspligt.

Psykolog Rikke Brix | Psykolog Rikke Brix