PSYKOLOG_RIKKE_BRIX_400_BLACK
Rikke_Brix_tom

Psykolog Rikke Brix

T: 23 90 04 72

Jeg er uddannet psykolog med klinisk speciale fra Psykologisk Institut på Aarhus Universitet. Jeg har arbejdet som klinisk psykolog siden 2000 og har haft egen praksis i Aabybro, Jammerbugt kommune i Nordjylland, siden 2009.

Undervejs har jeg videreuddannet mig til certificeret familieterapeut og til certificeret Imago Parterapeut, hvorved jeg har erhvervet særlig ekspertise inden for parforhold og familierelationer. Jeg forventer at blive godkendt som specialist i psykoterapi af Dansk Psykologforening i 2017.

Jeg arbejder desuden som børnesagkyndig og udfører børnesagkyndige undersøgelser for statsforvaltningen og retten, hvor jeg udarbejder erklæringer til brug i forbindelse med afgørelser om samvær, barnets bopæl og forældremyndighed. Derudover udarbejder jeg tilknytningsrapporter i forbindelse med kommunernes indstillinger til videreført anbringelse af anbragte børn.

Jeg har overenskomst med den offentlige sygesikring (’ydernummer’), og du kan derfor bruge din lægehenvisning hos mig. Derudover samarbejder jeg med flere forsikringsselskaber, så du er også velkommen til at bruge din bevilling derfra.

Get In touch
Psykolog Rikke Brix | Psykolog Rikke Brix